AGB

Algemene voorwaarden

1. Toepassingsgebied

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via onze online shop worden geplaatst.

 

2. Contractant, totstandkoming van het contract

De koopovereenkomst wordt gesloten met beverage dispense systems GmbH

Door het plaatsen van de producten in de online shop doen wij een bindend aanbod om een contract voor deze artikelen te sluiten. Het contract komt tot stand wanneer u het aanbod voor de goederen in het winkelmandje aanvaardt door op de bestelknop te klikken. Onmiddellijk na verzending van de bestelling ontvang je nog een bevestiging per e-mail.

Een bindend contract kan ook vooraf als volgt tot stand komen:

  • Als je voor creditcardbetaling hebt gekozen, komt het contract tot stand op het moment dat de creditcard wordt belast.
  • Als je hebt gekozen voor de betaalmethode PayPal, komt het contract tot stand op het moment dat je de betalingsopdracht aan PayPal bevestigt.

 

3. Verzendkosten

De verzendkosten worden toegevoegd aan de vermelde productprijzen. Meer details over de verzendkosten vind je bij de aanbiedingen.

 

4. Betaling

De volgende betalingsmethoden zijn beschikbaar in onze winkel:

Vooruitbetaling
Als je de vooruitbetalingsmethode kiest, geven we je in de orderbevestiging onze bankgegevens en leveren we de goederen na ontvangst van de betaling.

Creditcard
Je creditcard wordt belast bij voltooiing van je bestelling. Als je voor de betaalmethode met creditcard kiest, wordt 2,5 procent van het aankoopbedrag extra in rekening gebracht.

Paypal
Je betaalt het factuurbedrag via de online aanbieder Paypal. Je moet daar geregistreerd zijn of je eerst aanmelden, je legitimeren met je toegangsgegevens en de betalingsopdracht aan ons bevestigen (uitzondering: toegang voor gasten). Verdere instructies ontvang je tijdens het bestelproces. Als je de betaalmethode Paypal/Paypal Express kiest, wordt 1,9 procent van het aankoopbedrag extra in rekening gebracht.

Betaling op rekening en financiering
In samenwerking met Klarna AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je aankoop op rekening en aankoop op afbetaling als betalingsmogelijkheid. Houd er rekening mee dat kopen op rekening en kopen op afbetaling alleen beschikbaar zijn voor consumenten en dat de betaling in beide gevallen aan Klarna moet worden gedaan.

Factuur
Bij aankoop op factuur bij Klarna ontvang je altijd eerst de goederen en heb je altijd een betalingstermijn van 14 dagen. De volledige voorwaarden voor aankoop op rekening vind je hier. De online shop rekent bij aankoop op rekening met Klarna een vergoeding van 0,00 euro per bestelling.

Koop op afbetaling
Met de financieringsdienst van Klarna kun je je aankoop flexibel betalen in maandelijkse termijnen van minimaal 1/24 van het totaalbedrag (maar minimaal €6,95) of onder de voorwaarden die anders in de kassa zijn aangegeven. Meer informatie over de aankoop op afbetaling inclusief de algemene voorwaarden en de Europese standaardinformatie voor consumentenkrediet vind je hier.

Kennisgeving gegevensbescherming
Klarna controleert en evalueert uw gegevensgegevens en onderhoudt, wanneer daar een legitiem belang en reden voor is, een gegevensuitwisseling met andere bedrijven en kredietinformatiebureaus. Je persoonsgegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en zoals uiteengezet in het Privacybeleid van Klarna.

 

5. Zelf verzamelen

In principe heeft u de mogelijkheid de goederen zelf af te halen bij

 beverage dispense systems GmbH
- www.getraenkezapfanlagen.net -
Kopernikusstrasse 4
50126 Bergheim
Duitsland

tijdens de volgende kantooruren: Alleen na telefonische afspraak en schriftelijke bevestiging van www.getraenkezapfanlagen.net.

 

6. Eigendomsvoorbehoud

De goederen blijven ons eigendom totdat volledige betaling is ontvangen.

 

7. Transportschade

Als goederen worden geleverd met duidelijke transportschade, dient u zo snel mogelijk bij het leveringsbedrijf te klagen over dergelijke gebreken en onmiddellijk contact met ons op te nemen. Het niet indienen van een klacht of het niet contact opnemen met ons heeft geen gevolgen voor je wettelijke aanspraken en de handhaving daarvan, in het bijzonder je garantierechten. Je helpt ons echter om onze eigen claims tegen de vervoerder of de transportverzekering geldend te maken.

 

8. Garantie en waarborgen

De wettelijke wet op de aansprakelijkheid voor gebreken is van toepassing. Informatie over eventuele aanvullende garanties en hun exacte voorwaarden vind je bij het product en op speciale informatiepagina's in de online shop.

 

9. Opslag van de contracttekst

Wij slaan de tekst van het contract op en sturen je de bestelgegevens en onze Algemene Voorwaarden per e-mail. Je kunt de Algemene Voorwaarden ook altijd hier op deze pagina bekijken en downloaden. Je kunt je eerdere bestellingen bekijken in onze klantenlogin.

 

10. Afbeeldingen

Alleen de aangeboden artikelen worden verkocht, eventuele decoratieartikelen die dienen voor de uitleg van het artikel zijn geen onderdeel van de bestelling. Artikelen kunnen visueel afwijken als de fabrikant een product heeft gewijzigd.

 

11. Taal van het contract

De beschikbare taal voor het afsluiten van het contract is Duits.