Beste prijsgarantie

Beste klanten,

hieronder volgen onze voorwaarden voor onze laagste prijs (beste prijs) garantie:

 • Mocht je, voordat een contract met ons wordt gesloten, kunnen aantonen dat je bij een vergelijkbare concurrent tegen een lagere prijs kunt kopen, met dezelfde service (levering of verzending binnen 72 uur binnen Duitsland) en vergelijkbare betaalwijze, dan passen wij die prijs aan. Bel ons hiervoor op 02271 989630-0.
  Vergelijkbare concurrenten zijn degenen die hun bedrijf online exploiteren, in Duitsland, onder Duits recht.
  Onze producten moeten gemarkeerd zijn met "Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd ca. 1-3 werkdagen".
 • Het gemelde artikel van de concurrent moet identiek zijn aan het onze. Identiek betekent onder meer dat de fabrikant en de typeaanduiding identiek zijn.
  Producten die gemarkeerd zijn als B-goederen of gebruikt worden door concurrenten zijn uitgesloten van de Laagsteprijsgarantie.
 • Prijzen van prijsvergelijkingssites en prijszoekmachines kunnen verouderd zijn. Voor onze lage prijsgarantie kunnen we daarom alleen rekening houden met de prijzen die momenteel op onze winkelpagina www.getraenkezapfanlagen.net en op de websites van onze concurrenten staan.
 • Veilingsites zoals eBay zijn uitgesloten van onze lage prijsgarantie (ook voor aanbiedingen met een vaste prijs).
 • Als een prijs goedkoper of gelijk is aan de prijs van de concurrent na toepassing van een vouchercode of aftrek van een cashback bedrag, kan er GEEN aanspraak worden gemaakt op de Laagste Prijs Garantie.

Vergelijk onze permanente lage prijzen op internet en bestel bij ons, we zien je bestelling graag tegemoet!

 Uw drankautomaten team

bestpriceFotolia_43134889_XS   preisverglFotolia_50531303_XS